Fordonsservice AB
Öppettider
 • Måndag 07.00 - 17.00
 • Tisdag 07.00 - 17.00
 • Onsdag 07.00 - 17.00
 • Torsdag 07.00 - 17.00
Vi Gör Allt För Din Bil
Kontakta oss
Fordonsservice A..
Borensberg

Fordonsservice AB

Erstorpsv. 2
591 74 Borensberg
Öppettider
 • Måndag 07.00 - 17.00
 • Tisdag 07.00 - 17.00
 • Onsdag 07.00 - 17.00
 • Torsdag 07.00 - 17.00
Vi Gör Allt För Din Bil
Byt verkstad
Fordonsservice AB

Fordonsservice AB

Erstorpsv. 2
591 74 Borensberg
Öppettider
 • Måndag 07.00 - 17.00
 • Tisdag 07.00 - 17.00
 • Onsdag 07.00 - 17.00
 • Torsdag 07.00 - 17.00
Vi Gör Allt För Din Bil
Byt verkstad

AC-service

Saknar du kyla i sommarvärmen. Har du koll på hur ofta man ska serva en AC? Vi servar och fyller på Air-condition system på flesta fordonstyper.
Bild inifrån bil på Air Condition
Välkommen till Däckpartner, din pålitliga expert för AC-service. Med en gedigen passion för däck, fälgar och fordon och med över 170 verkstäder i Norden står vi redo att utföra AC-service för att garantera din bils bästa prestanda och komfort.

AC reparation och AC-service på bil

AC-service är en viktig del av bilunderhållet. Vår service inkluderar inspektion, fyllning och rengöring av bilens klimatanläggning. Med tiden kan kylmediet minska, vilket leder till att din AC inte fungerar optimalt. Regelbunden service hjälper till att upprätthålla AC-systemets effektivitet, förlänger dess livslängd och förhindrar dyrare skador på bilens kylsystem. Vi rekommenderar en AC-service vartannat år för att säkerställa att ditt AC-system alltid fungerar effektivt och problemfritt. Blir det något fel med klimatanläggningen kan du också komma in till vår AC verkstad för olika typer av AC reperationer.

AC service pris

Priset för AC-service kan variera beroende på bilmodell och vilken typ av service som krävs. Hos Däckpartner arbetar vi för att erbjuda konkurrenskraftiga priser på alla våra tjänster, inklusive AC-service. Kontakta oss för ett skräddarsytt kostnadsförslag när du ska laga AC på bil.

Service av AC på bil hos Däckpartner

På Däckpartner erbjuder vi mer än bara AC-service. Vårt breda utbud av tjänster, från däckbyte och hjulinställning till oljebyte och mycket mer, är utformat för att göra ditt bilägande så enkelt som möjligt. Vår expertis på däck, fälgar och fordon, kombinerat med vår strävan efter att leverera personlig service, gör oss till ett pålitligt val för alla dina bilbehov. Vår närvaro över hela Norden, med över 170 verkstäder, garanterar att vi är där när du behöver oss. Oavsett din plats kan du lita på Däckpartner för kvalitetsservice och professionell rådgivning. När du bokar en AC-service med oss får du inte bara en toppservice, utan också tillgång till en rikedom av expertis och erfarenhet från en av de största aktörerna i branschen.

Vad är en AC-service?

En AC-service är en viktig del av bilens underhåll som kan göra stor skillnad för din komfort och hälsa. Det innebär att man kontrollerar, rengör och fyller på bilens luftkonditioneringssystem, för att hålla en behaglig temperatur och luftkvalitet i bilen.

Det finns flera anledningar till varför du bör göra en AC-service hos oss på Däckpartner. Här är några av dem:

 • Du får en sval och fräsch bil. Om din AC inte fungerar som den ska kan du få problem med att kyla ner bilen i sommarvärmen, eller att få bort imma från rutorna på vintern. Du kan också få en dålig lukt i bilen, som beror på att bakterier och mögel växer i AC-systemet. Med en AC-service kan du återställa din AC:s funktion och få en sval och fräsch bil.
   
 • Du sparar bränsle och miljö. Om din AC är dåligt underhållen kan den orsaka en ökad bränsleförbrukning, eftersom kompressorn måste arbeta hårdare för att kyla ner luften. Det leder också till att din bil släpper ut mer koldioxid och andra skadliga ämnen. Med en AC-service kan du optimera din AC:s effektivitet och minska bränsleförbrukningen och miljöpåverkan.
   
 • Du förebygger kostsamma reparationer. Om du inte servar din AC regelbundet kan du riskera att få allvarliga skador på AC-systemet, som kan vara dyra att reparera. Till exempel kan ett läckage i AC-systemet leda till att kylmedlet läcker ut och skadar andra delar av bilen. Med en AC-service kan du upptäcka och åtgärda eventuella fel i tid och undvika kostsamma reparationer.

En AC-service går vanligtvis till så att mekanikern kopplar in AC-maskin till bilens AC-system, som mäter trycket, temperaturen och mängden kylmedel i systemet. Sedan töms systemet på gammalt kylmedel och olja, och rengörs med en speciell vätska. Slutligen fylls systemet på med nytt kylmedel och olja, och testas för att se att allt fungerar som det ska. Det tar oftast mellan 30 och 60 minuter att göra en AC-service.

Om du vill boka AC-service för din bil, kontakta oss. 

Välkommen till Däckpartner – ditt första val för AC-service och alla dina biltjänster.