Sommardäck till din SUV

Alla årstider är SUV-ens årstider, men sommaren är också utflykternas och bilsemestrarnas årstid. Glöm inte att se över däcken till din SUV – är de i bra skick eller behöver de förnyas? Gör däcköversynen till en naturlig del av din semesterplanering – vad vill du använda semestern till, och hur vill du att dina däck ska prestera?

Vi på Däckpartner har sommardäck som passar till just din SUV-sommar, oavsett hur dina planer ser ut!

Fokus på ett främre sommardäck på en SUV. I bakgrunden är det en som paddlar på en SUP-bräda.

Våra SUV-däck har egenskaper som:

 1. Starkt grepp om vägbanan och kort bromssträcka, även vid höga hastigheter. Bland annat våra SUV-däck från Goodyear, Eagle F1 Asymmetric 3 SUV håller en fantastiskt hög prestanda som ger korta bromssträckor vid regniga så väl som torra väglag.
 2. Extremt slitstarka däcksidor – I våra SUV-däck från Nokian Hakka Blue 2 SUV, innehåller gummiblandningen på däcksidorna mycket slitstarka aramid-fibrer, vilket är ett material som även används i flygplans- och militärindustrin. Detta gör däcksidorna extra slitstarka och motståndskraftiga mot stötar och tryck av exempelvis ojämnheter i vägbanan.
 3. SUV-däck med bra miljöegenskaper – våra sommardäck för SUV från Yokohama är speciellt utvecklade för att få ett så lågt rullmotstånd som möjligt, och därmed få en betydligt lägre bränsleförbrukning. Däcken rullar tyst och ger en väldigt bekväm körning.

Osäker på vilka sommardäck för SUV som passar just dig bäst? Rulla in till oss på Däckpartner – vi hjälper dig med allt från rådgivning till däckmontering och däckkontroll – till köp av helt nya SUV-däck. Allt för att din sommar ska rulla så smidigt som möjligt!
Varmt välkommen att kontakta oss!

SUV

Bokning & prisförfrågan
Byt verkstad
Hitta verkstad
Vi kunde inte hämta din position. Skriv in din adress i textfältet.

  Ange ditt registreringsnummer så verkstaden kan ta fram delar som passar din bil.

  S
  Vi kunde inte hitta din bil
  Registreringsnummer:
  Däckdimensioner: