Däckpartner

Däckpartner inleder samarbete med svensk handboll

Mynewsdesk 11 oktober, 2022
Sveriges största aktör inom däckbranschen, Däckpartner, är ny partner till Svenska Handbollslandslaget.

Sveriges största aktör inom däckbranschen, Däckpartner, är ny partner till handbollen och kommer bland annat att synas i samband med dam- och herrlandslagens hemmalandskamper.

- Våra dam- och herrlandslag i handboll är mycket folkkära ute i landet och vi är mycket glada över att vi tillsammans med alla våra verkstäder nu kan kalla oss partners, säger Jon Persson, marknadschef på Däckpartner.

När de svenska damerna för två veckor sedan inledde med dubbla segrar mot Brasilien i Uppsala och Eskilstuna var det också debut för Däckpartner i landslagssammanhang. Nu står det klart att bolaget, som har hela 170 verkstäder spridda över hela Sverige, kommer synas på alla hemmalandskamper för dam- och herrlandslagen såväl nuvarande som nästa säsong.

- Vi ser många synergier över tid i det här samarbetet och står bakom handbollslandslagets sunda värderingar med fair play både på och utanför planen. Vi båda värdesätter också närheten till publiken, i vårt fall alla våra kunder på de lokala orterna, säger Jon Persson, marknadschef på Däckpartner.

Stefan Lövgren, vd för Svenska Handbollslandslaget AB:

- Framgångarna för våra landslag gör att företag från olika branscher som också är framgångsrika vill synas och förknippas med oss, vilket förstås är glädjande för svensk handboll. Liksom vi vill utvecklas på alla plan fortsätter Däckpartner sin resa mot att vara en av de ledande aktörerna i Norden.

Nästa hemmalandskamp för Sverige är i Scandinavium på söndag då herrlandslaget, som är regerande europamästare, möter världsmästaren Danmark i ett riktigt prestigemöteklockan 16.00.