Däckpartner sponsrar SM-Finalerna i innebandy

Nyheter

Den 22 april avgörs finalerna för damer och herrar i innebandy i Ericsson Globe Arena. Däckpartner är med, på golvet, på SVT och på läktaren.

Däckpartner dyker ännu en gång upp och sponsrar SM-Finalerna i innebandy. Finalerna för damer och herrar avgörs  22 april i Ericsson Globe Arena och sänds i SVT.
Programledare för SVT:s sändning under SM-finalen blir David Fjäll medan Chris Härenstam kommenterar. Expertkommentatorer är Gittan Ahonen Gunnarzon och AIK-tränaren Magnus Jäderlund.

– SM-finalerna är det största inom innebandyn. Det blir en stor folkfest med hela innebandy-Sverige på plats. Att få vara med och jobba med det här evenemanget känns både stimulerande och lustfyllt, säger Chris Härenstam, SVT-kommentator.

Däckpartner kommer inte bara pryda finalgolvet, utan även finnas med i alla kringytor i arenan och kommer att ha medbjudna gäster till denna finalfest.
​-Vi hälsar Däckpartner Sverige AB välkommen till SM-finalerna 2017 i Ericsson Globe Arena. Tobias Linderoth, projektledare SM-finalerna innebandy.

Läs mer på:
​http://smfinal.se/sm-finalerna-sands-i-svt/
http://www.innebandy.se/Nyheter/SSL/Tv-profilen-Karin-Frick-klar-for-SM-finalen/