Däckpartner

Däckverkstad i Norrköping för ditt däckbyte

Vi genomför professionella däckbyten i däckverkstäder över hela Norrköping. Välj den verkstad som ligger närmast dig! Säkerhet, professionalism och rimliga priser är våra ledord: vi hjälper dig att byta däck på bilen.
Hitta verkstad

Vi hjälper dig med ditt däckbyte i Norrköping

Har du någonsin genomfört ett däckbyte på din bil så vet du också vilket arbete det innebär. Jobbet är tungt, det är allt annat än ergonomiskt och det tar lång tid att bli klar. Ett professionellt däckbyte är värt att betala för. Dels så kostar det inte särskilt mycket och dels så handlar det även att man blir klar snabbt. Som kund lämnar du in bilen, du slår dig ned i en skön fåtölj, tar en kopp kaffe och därefter så lämnas nyckeln tillbaka och du kan köra iväg. I en säker bil. 

Att byta däck handlar om just det: din - och andras - säkerhet. Vinterdäck som körs på sommaren ger en avsevärt mycket längre bromssträcka som kan medföra svåra olyckor. Sommardäck på vinterväglag å sin sida kommer inte att ge något grepp eller fäste. Därför måste det också - enligt lag - ske ett däckbyte innan den 1:a december varje år och de vinterdäck som då sätts på plats ska vara på fram till den 31:a mars eller längre om det råder vinterväglag. Väljer du att köra dubbdäck i Norrköping så får dessa vara på mellan 1:a oktober och den 15:e april. 

Oavsett till vilka däck du ska byta så är det en investering i att välja en professionell däckverkstad i Norrköping. I samband med bytet så kommer även dina gamla däck att kontrolleras. Är det dags att byta dessa så har du också gott om tid att planera för detta och lägga undan en liten buffert. Ett däckbyte i professionell regi sparar både tid och pengar, samtidigt som det bidrar till en säkrare bilkörning från din sida.