Däckpartner

Unna dina sommardäck nya fälgar!

Fälgar har egenskapen att kunna styra och påverka hela utseendet på din bil! Fälgarna är den detalj på bilen som är både lätt att byta ut, och även lätt att anpassa efter vad man själv tycker är snyggast. Istället för att byta ut din bil – komplettera dina sommardäck med fälgar i en annan stil! Idag finns det en uppsjö av olika fälgar att välja bland både i varierande material, lackering, kulörer, former och finesser.

Sommardäck med fälg – ett säkert vårtecken

När våren väljer att göra sitt antågande är det inte bara dags för sommardäcken att få komma ut och rulla igen, det kan även vara en god idé att byta ut dina fälgar! Kanske väljer du kompletta sommarhjul med lättmetallfälgar i en ljust kromad nyans, och byter till en mer klassisk fälg under vinterhalvåret?

Sommardäck på aluminiumfälg – vad passar min bil?

När man köper nya fälgar är det mycket som ska stämma –naturligtvis måtten på fälgarnas diameter, men även bredden, antalet fästpunkter, inpassningsdjupet och bultcirkeln. Många är idag sugna på lättmetallfälgar i aluminium, och vi på Däckpartner har ett stort utbud av dessa fälgar i varierande färg och utförande.

Kom in till oss på Däckpartner – vi hittar alltid en lösning!