Däckpartner

Däckverkstad i Stockholm för ditt däckbyte

Är det dags att byta däck på bilen i Stockholm?
Vi är redo att hjälpa dig. Här hittar du rätt däckverkstad för ditt däckbyte i Stockholm och du kan själv välja vilket alternativ som passar dig allra bäst.
Hitta verkstad

Vi hjälper dig byta däck i Stockholm

Vårt nordiska klimat kräver att bilens däck byts två gånger varje år. Vinterns hala väglag ger helt andra förutsättningar än sommarens heta vägbanor. Att byta däck i Stockholm ska fungera smidigt. Ett professionellt däckbyte ger dig en enkel väg fram till målet. Du bokar tid, du kör bilen till den däckverkstad i Stockholm du valt och du kan sedan sätta dig ned med en varm kopp kaffe medan personalen byter dina däck. Enkelt och smidigt! 

I samband med ditt däckbyte så ges även information om däckens status och skick. Det ger dig god framförhållning gällande planering av eventuella inköp av nya bildäck. Du kan i lugn och ro sätta dig ned och beställa nya däck i god tid innan den nya säsongen börjar. I samband med att du besöker en däckverkstad i Stockholm kan du även be dem att genomföra hjulinställningar och kontroll av dina bromsskivor: detta för att ytterligare öka säkerheten. 

Mellan den 1:a december och 31:a mars råder lagkrav för vinterdäck (dubbdäck eller friktionsdäck) vid vinterväglag. Har du dubbdäck så får du köra på dessa från 1:a oktober till 15:e april. Tänk på att det råder dubbdäcksförbud på vissa gator i Stockholm. 

Hos oss har du goda chanser att hitta rätt däckverkstad även om tiden börjar bli knapp. Ska du åka till fjällen och snabbt behöver byta till vinterdäck finns det goda möjligheter att hitta lediga tider hos någon av våra däckverkstäder. Datumen ovan är inte huggna i sten: väglaget avgör alltid vilka däck du ska ha på din bil. 

Ska du byta däck i Stockholm? Kontakta oss för ett säkert, effektivt och tryggt byte. 

Verkstäder i Stockholm

Verkstäder i närheten av Stockholm