Svedala Superservice
Öppettider
 • Måndag 08.00 - 17.00
 • Tisdag 08.00 - 17.00
 • Onsdag 08.00 - 17.00
 • Torsdag 08.00 - 17.00
 • Fredag 08.00 - 17.00
Lunchstängt 12-13
Kontakta oss
Svedala Superser..
Svedala

Svedala Superservice

Gyllerogatan 6
23351 Svedala
Öppettider
 • Måndag 08.00 - 17.00
 • Tisdag 08.00 - 17.00
 • Onsdag 08.00 - 17.00
 • Torsdag 08.00 - 17.00
 • Fredag 08.00 - 17.00
Lunchstängt 12-13
Byt verkstad
Svedala Superservice

Svedala Superservice

Gyllerogatan 6
23351 Svedala
Öppettider
 • Måndag 08.00 - 17.00
 • Tisdag 08.00 - 17.00
 • Onsdag 08.00 - 17.00
 • Torsdag 08.00 - 17.00
 • Fredag 08.00 - 17.00
Lunchstängt 12-13
Byt verkstad

Dubbfria vinterdäck

Dubbfria vinterdäck kallas i folkmun ofta friktionsdäck. För vissa förare kan dessa däck vara det bästa alternativet, med tanke på körstil, var man bor och på vilka typer av vägar man färdas på. Vid stadskörning är ofta friktionsdäck ett bra val. Välj ett dubbfritt vinterdäck av bra kvalitet. Hos Däckpartner kan du köpa friktionsdäck från bl.a. Goodyear, Nokian, Michelin, Continental, Michelin, Hankook och Yokohama.
Däckpartner - dubbfritt däck
För dig som söker en pålitlig och säker lösning för vinterkörning är friktionsdäck, också kända som dubbfria vinterdäck, ett perfekt alternativ. Hos Däckpartner kan du både köpa friktionsdäck och få professionell hjälp med däckbytet. Vi erbjuder kvalitetsdäck från ledande varumärken till konkurrenskraftiga priser.

Vad är friktionsdäck?

Friktionsdäck är en typ av däck anpassade för vinterkörning. De har en speciell gummiblandning som behåller sin flexibilitet och greppförmåga även vid mycket låga temperaturer. De är speciellt konstruerade för att effektivt greppa snö och is genom att skapa friktion.

Är dubbfria vinterdäck bra?

Ja, dubbfria vinterdäck, eller friktionsdäck, erbjuder flera fördelar. De är tystare än dubbdäck och orsakar mindre vägslitage. Med rätt körsätt kan de ge mycket bra grepp på snö och is. Men det viktigaste att komma ihåg är att friktionsdäck, precis som alla däck, måste vara i gott skick för att fungera optimalt.

Dubbfria vinterdäck för att vara säker på vägen

Friktionsdäck erbjuder en utmärkt balans mellan prestanda och säkerhet för vinterkörning. Genom att utnyttja en unik gummiblandning och smarta mönster ger dessa däck stabilitet och kontroll på snöiga och isiga vägar. Allt detta gör friktionsdäck till ett pålitligt val för nordiska förhållanden.

Billiga friktionsdäck till ett pris som passar dig

Priset på friktionsdäck varierar beroende på varumärke och storlek men hos Däckpartner strävar vi alltid efter att erbjuda däck till konkurrenskraftiga priser. Tveka inte att höra av dig till oss för att få ett kostnadsförslag som passar just ditt behov.

Köp friktionsdäck på Däckpartner

Som en av Nordens största däckleverantörer erbjuder Däckpartner ett brett utbud av kvalitets friktionsdäck från välkända varumärken. När du köper däck hos oss får du inte bara ett konkurrenskraftigt pris, utan också expertservice i form av däckbyte. Dessutom inkluderar vi en däckgaranti på minst 12 månader. Som specialister på däck, fälgar och fordon, brinner vi för personlig service och strävar alltid efter att göra ditt bilägande så enkelt som möjligt. En god anledning att välja friktionsdäck framför dubbdäck är att friktionsdäck är tystare vid körning medan dubbdäck bullrar och låter mycket mer.

Kom in till oss eller hör av dig så rekommenderar vi det bästa däcket för dig och din körning. Eftersom vi är en oberoende däckkedja ger vi alltid dig de bästa råden för dig och din bil.

Att tänka på:

 1. Vi på Däckpartner rekommenderar alltid att köra på sommardäck på sommaren och vinterdäck på vintern.
 2. Alla däck på bilen ska vara av samma modell och mönsterdjup. Och ha alltid de bästa däcken bak.
 3. Kolla lufttrycket! Kolla med jämna mellanrum att trycket är rätt. Däcken slits snabbare och ojämt och köregenskaperna försämras.
 4. På våra däckhotell kan du förvara dina friktionsdäck på ett korrekt sätt; mörkt, svalt, och hela och rena.