Haags Gummi
Öppettider
 • Måndag 07.00 - 17.00
 • Tisdag 07.00 - 17.00
 • Onsdag 07.00 - 17.00
 • Torsdag 07.00 - 17.00
 • Fredag 07.00 - 17.00
Lunchstängt: 12.00-13.00
Kontakta oss
Haags Gummi
Vara

Haags Gummi

Södra Ringleden 6
534 50 Vara
Öppettider
 • Måndag 07.00 - 17.00
 • Tisdag 07.00 - 17.00
 • Onsdag 07.00 - 17.00
 • Torsdag 07.00 - 17.00
 • Fredag 07.00 - 17.00
Lunchstängt: 12.00-13.00
Byt verkstad
Haags Gummi

Haags Gummi

Södra Ringleden 6
534 50 Vara
Öppettider
 • Måndag 07.00 - 17.00
 • Tisdag 07.00 - 17.00
 • Onsdag 07.00 - 17.00
 • Torsdag 07.00 - 17.00
 • Fredag 07.00 - 17.00
Lunchstängt: 12.00-13.00
Byt verkstad

Vinterdäck till din SUV

Hur ser din vinter ut? Är den fylld av virvlande snöfall, knastrande skare och bitande vindar? Eller kanske liknar den mer en regnig gråskala? Oavsett vad vintern för med sig, så har vi på Däckpartner ett stort sortiment av pålitliga vinterdäck för just din SUV. För just det – pålitlighet - är faktiskt ett signum både för SUV-en och även för oss. Under vinterhalvåret vill de flesta av oss förstås vistas ute – men under rätt förutsättningar och på rätt plats. Med rätt vinterdäck på din SUV tar du dig lika smidigt som säkert precis dit du vill – på dina villkor.
bmw x4 med däck och fälgar på vintern
Att välja rätt vinterdäck till din SUV är avgörande för en säker och bekväm körning under vintermånaderna. Hos Däckpartner är vi specialister på däck till SUV och kan hjälpa dig att hitta rätt däck för din bil. Vi hjälper även dig med däckbytet på någon av våra 170 verkstäder runt om i landet.

Dubbdäck till SUV

Dubbdäck till SUV är det perfekta valet för dig som behöver extra grepp och kontroll på isiga eller snöiga vägar. Dessa däck är speciellt utformade för att klara av en SUV:s tyngre vikt och ger en förbättrad dragförmåga i svåra vägförhållanden.

Friktionsdäck till SUV

Om du letar efter vinterdäck till SUV som är tystare och mer miljövänliga är friktionsdäck ett utmärkt alternativ. De ger bra prestanda på både våta och torra vägar samt på snö, även om de inte presterar lika bra som dubbdäck på is.

Vad kostar vinterdäck till SUV?

Priset på vinterdäck till SUV kan variera beroende på märke, storlek och modell. Generellt sett kan du förvänta dig att betala lite mer för vinterdäck till en SUV på grund av deras större storlek och de speciella krav som en SUV ställer på sina däck. Vi på Däckpartner erbjuder dock alltid konkurrenskraftiga priser och kan ge dig ett personligt kostnadsförslag baserat på dina specifika behov.

Köp vinterdäck till SUV hos Däckpartner

När du köper vinterdäck till din SUV hos Däckpartner får du inte bara tillgång till ett brett utbud av kvalitetsdäck. Du kan också räkna med vår expertkunskap och passion för att erbjuda personlig service. Med över 170 verkstäder runt om i landet är vi alltid nära till hands för att hjälpa dig med allt från att välja däck till att utföra däckbyten. Vi på Däckpartner vet att varje SUV-ägare har unika behov och vi strävar efter att tillhandahålla de bästa lösningarna för varje individ. Vare sig du behöver dubbdäck för att ta dig fram på isiga vägar eller friktionsdäck för mildare vinterförhållanden kan vi hjälpa dig att hitta de bästa vinterdäcken för din SUV. Vi ser fram emot att vara din partner på vägen och hjälpa dig att njuta av en säker och bekymmersfri vinterkörning.

Våra vinterdäck tillför följande till din SUV

 1. Mycket slitstarka däcksidor med aramidfibrer i gummiblandningen har exempelvis våra Nokian Hakkapeliitta R5 SUV. Med dessa förstärkta däcksidor blir däcken bokstavligen rustade för det mesta – exceptionellt tåliga mot både stötar, skärskador och trottoarkantskörning.
 2. Isfria dubbar, tack vare dubbelt så många, och en optimal placering av dubbarna i däcket. Våra Continental IceContact™ 3-däck är några av våra mest avancerade dubbdäck, som använder sig av ”Crushed Ice Technology”, vilken transporterar bort isskrap från dubbarna och möjliggör att dessa kan fortsätta att fylla sin funktion fullt ut.
 3. Bättre grepp på snö och is tack vare en mjukare gummiblandning i däcken. Vinterdäck för SUV, är däck som är speciellt framtagna för att prestera perfekt i vårt nordiska vinterklimat. Tack vare de mjukare däcken bibehålles greppet om vägbanan, vinterdäckens korta bromssträckor samt möjligheter till snabb acceleration – även i extrema vinterförhållanden.

Se till att vara förberedd för vintern – kom in till oss på Däckpartner så hittar vi de bästa lösningarna för just din SUV!