Byt dina MC-däck! 

Oavsett om du är inbiten racingfantast, ”smiskar grus”, eller bara helt enkelt älskar motorcykeln som transportmedel, så har vi på Däckpartner de perfekta däcken till just din motorcykel!

Vi har ett brett urval av leverantörer och kan erbjuda mc-däck till alla typer av motorcyklar, mopeder och behov. I vårt sortiment hittar du många kända märken som Bridgestone, Continental, Dunlop, Metzeler, Michelin, Pirelli, kort sagt: vi har det du behöver!
Här hittar du din närmaste Däckpartner-verkstad!

 

Dags för däckbyte på motorcykeln?

Valet av mc-däck är på många sätt avgörande för hur din körupplevelse kommer att bli. Valet av däck påverkar säkerheten och körkomforten i extra hög grad när det kommer till motorcyklar och mopeder, så det lönar sig att läsa på inför däckbytet.

  1. Välj dina mc-däck främst efter hur du använder din motorcykel. Kör du exempelvis mest på asfalt, eller kanske på grus?
  2. Föredrar du en så bekväm körupplevelse och jämn väghållning som möjligt, så kan det vara en fördel att satsa på att köpa mjukare mc-däck.
  3. Kontrollera alltid åldern på dina mc-däck! Ju bättre du tagit hand om dina däck med exempelvis rätt förvaring och rengöring, desto längre bevarar de sitt ursprungliga väggrepp. Tveka aldrig att ta kontakt med oss på Däckpartner om du är osäker!

Oavsett vilken typ av motorcykel du har och hur du använder den, så garanterar vi att du hos oss hittar de perfekta däcken för att just du ska få en säker körning – hela vägen fram. Välkommen att boka en tid för byte av mc-däck hos oss på Däckpartner!

Verkstäder som erbjuder tjänsten Byt dina MC-däck! 

eller Hämta min position