Däckpartner

Bli medlem i Däckpartner

Vi på Däckpartner tror på kraften i varje unik däckverkstad och det lokala företagandets betydelse. Genom att ansluta dig till oss får du inte bara tillgång till vårt starka koncept, utan blir också en värdefull del av vår kedja som stöder och främjar lokalt entreprenörskap.

Varför välja Däckpartner?

Din verkstad i fokus: Vi värdesätter det lokala företagandet där varje medlem ska dra nytta av vår styrka som kedja. Det är dock viktigt för oss att du ges möjlighet att arbeta utefter dina lokala förutsättningar, samtidigt som du tar det del av Däckpartners koncept för gemensam styrka.
 

Starka inköpsavtal: Vi erbjuder inte bara bra inköpsvillkor utan också avtal med de bästa leverantörerna inom däck, fälg och tillbehör. Detta möjliggör för din verkstad att erbjuda högkvalitativa produkter och hålla sig konkurrenskraftig på marknaden.
 

Centrala avtal: Vi förstår vikten av att skapa lönsamma affärer för din verkstad. Därför har vi etablerat centrala avtal med de främsta kunderna. Detta ger dig som medlem i Däckpartner möjligheten att dra nytta av dessa avtal för att skapa nya affärsmöjligheter som gynnar din verksamhet lokalt.
 

Professionella kollegor: Du omges av bra och professionella verkstäder som är anslutna till Däckpartner. Snittbetyget på Google bland alla verkstäder tillsammans är 4,7 av 5.
 

Transparens i organisationen: Som en kedja ägd av våra medlemsverkstäder prioriterar vi transparens i allt vi gör. Eftersom det är våra verkstäder som gemensamt äger Däckpartner, strävar vi efter att vara öppna och tydliga i vår kommunikation och våra beslut. Vi är bara ett samtal bort om du har några frågor eller funderingar – att du känner fullt förtroende är viktigt för oss.


Vill du veta mer om hur Däckpartner kan stärka just din däckverkstad genom ett medlemskap? Kontakta vår VD, Oskar Buhre, som gärna berättar mer om alla de fördelar Däckpartner har att erbjuda för din verksamhet.

Kontakta Oskar direkt: