Däckpartner

Däckverkstad i Göteborg för ditt däckbyte

Är det dags att byta däck på bilen i Göteborg?
Besök någon av våra däckverkstäder för ett effektivt, tryggt och prisvärt däckbyte. Hos oss hittar du en däckverkstad oavsett var i staden du bor och du erbjuds alltid en service utöver det vanliga.
Hitta verkstad

Välj oss när du ska byta däck i Göteborg

Genom att byta däck två gånger om året så ger du dig själv - och alla oss andra - en säkrare trafikmiljö. Och när det gäller däckbyte i Göteborg är säkerheten det allra viktigaste. Genom att byta till vinterdäck så kommer din bil att parera halka och vinterväglag på ett bättre sätt. 

Ett däckbyte från vinter- till sommardäck är också nödvändigt. Vinterdäck har exempelvis en annan mönsterdesign än däck som är framtagna för sommaren vilket gör att de inte är lämpliga för varma vägbanor. Exempelvis blir bromssträckan avsevärt mycket längre med vinterdäck på sommarvägar. Oavsett väglag och oavsett säsong så kan du - genom att byta däck - hjälpa till att göra vägarna säkrare i Göteborg. Det är dessutom lag på att ett däckbyte ska ske och senast den 1:a december är det dags att plocka av sommardäcken. 

Vi står redo att hjälpa dig i vår däckverkstad. Boka gärna en tid några veckor innan sista möjliga datum för att slippa de långa köer som kan uppkomma när den 1:a december närmar sig. Framförhållning lönar sig. 

Behöver man gå till en däckverkstad för ett däckbyte i Göteborg då? Kan man inte byta däck på egen hand? Det är ingen lag på att du måste välja att byta dina däck på en däckverkstad. Det är fritt fram att göra bytet själv. Men då bör du också vara medveten om att det handlar om ett tungt jobb som kräver rätt verktyg och rätt handlag. 

Vi gör ditt däckbyte till en smidig historia där vi utför arbetet medan du i lugn och ro kan sitta med en kopp kaffe och läsa en tidning. Våra anställda använder alltid rätt utrustning och har lång vana av däckbyten. Det borgar för kvalitet och större säkerhet. Vi ser även över dina gamla däck och signalerar om det är dags att köpa nya sådana. Det ger dig god tid att planera och budgetera för ett nytt inköp.